miércoles, 16 de mayo de 2007

EXPERIÈNCIES TIC A L'EDUCACIÓ INFANTIL


Despres de llegir-me el capítol 6 del llibre Les Tic a l'educació infantil, he vist una vegada més la importància que actualment tenen les noves tecnologies en la vida moderna actual.

La veritat que des de fer reunions a pares i mares amb el suport d'un power point, com estar amb contacte amb ells per e-mail, com per elaborar materials d'aula,... i moltes coses més que nosaltres ja com estudiants de la universitat estem aprenent per poder després portar a la practica en la nostra futura practica docent.

A més, actualment el poder tindre ordinadors dins l'aula els facilita fer el nostre treball i a la vegada ensenyar als nens i nenes quina utilitat té aquest, i com diu el llibre podem elaborar un conte amb power point o fer un dictat amb el word.

Personalment, pel que he vist en col·legis de Castelló, les noves tecnologies estan presents en l'aula, però molts col·legis les veuen des de molt lluny, ja que no tenen recursos suficient en les aules. Tenim en conte que aquestes escoles que ens nombra el llibre son de Barcelona, que com ja sabem de sobra no els dolen tant els diners com a nosaltres i fa que invertisquen més en educació.

No hay comentarios: